Schildersbedrijf Zoetermeer

Samenwerking

Schildersbedrijf Zoetermeer

S.J. Smits Schildersbedrijf is hét schildersbedrijf in Zoetermeer dat klaar staat om uw hele project uit handen te nemen. Wij zijn volledig gecertificeerd waardoor u kwaliteit kunt verwachten. Bovendien doen we meer dan alleen schilderwerk, met onze eigen vakmensen en een netwerk aan professionals zorgen wij ervoor dat de hele klus geklaard wordt. Maakt u zich dus niet langer zorgen, maar laat uw project achter in de handen van ons schildersbedrijf in Zoetermeer.

Samenwerking

Wij doen alles

Wij leveren schilderwerk van het hoogste niveau. Zolang er verf op kan, voeren wij het uit. Dit schildersbedrijf in Zoetermeer levert schilder-, spuit- en behangwerk. Onze specialiteit is polijst schilderwerk, waarmee we uw voordeur als een spiegel maken met een glanzende mirrorfinish. En we doen dus meer dan dat! Is er bijvoorbeeld stucwerk nodig om de muur schilderklaar te maken? Geen probleem, daar draaien wij onze handen niet voor om. Ook bijvoorbeeld het timmer-, montage-, elektra-, glas- en tegelwerk nemen we van u over. Ons vaste team aan vakmensen zorgt ervoor dat dit allemaal uitermate zorgvuldig gebeurt.

Passie voor ons vak

Passie voor innovatie

Bij ons schildersbedrijf in Zoetermeer zul je een passie proeven voor het mooiste vak dat bestaat. Wij voeren ons werk met een glimlach uit. Daarbij hebben wij ook een passie voor innovatie. Wij zorgen ervoor dat we up-to-date zijn en blijven van alle nieuwste technieken. Wist u bijvoorbeeld dat wij één van de weinige schildersbedrijven zijn die volledig stofvrij werken? Omdat wij zo’n passie hebben voor innovatie houden wij ook andere bedrijven door ons sponsorschap met FESTOOL Nederland op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste technieken omtrent gezondheid en fijnstof preventie.

INNOVATIEF

Voor u aan de slag

Wilt u dat ons schildersbedrijf in Zoetermeer ook voor u aan de slag gaat? Neem dan contact met ons op. We zullen de mogelijkheden met u bespreken en u zo snel mogelijk van het beste werk voorzien.

Neem contact met ons op

Als u heeft besloten dat u graag meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan plannen we samen een telefonisch gesprek in. In het gesprek bespreken we uw vragen en wensen. Samen plannen we een afspraak aan huis in om te kijken wat de mogelijkheden zijn. We houden van transparantie naar onze klanten toe, dus we proberen u dan direct een indicatie van de kosten te geven, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Gratis offerte