Schildersbedrijf Waddinxveen

Samenwerking

Schildersbedrijf Waddinxveen

Als u op zoek bent naar het beste schildersbedrijf in Waddinxveen, bent u bij ons aan het juiste adres. Het uitzoeken van een schilder kan een hele klus zijn. Helemaal als er eigenlijk iets meer dan alleen schilderwerk moet gebeuren. Misschien is er houtrot of moeten de zonnepanelen verplaatst worden voor het schilderwerk kan gebeuren. Daar hoeft u zich bij S.J. Smits Schildersbedrijf allemaal niet druk om te maken. Wij ontzorgen uw hele project.

Samenwerking

Van schilderwerk tot behangen

Het succes van ons schildersbedrijf in Waddinxveen is onder andere te danken aan onze verscheidenheid aan diensten. U kunt bij ons natuurlijk terecht voor schilderwerk van de bovenste plank, zowel binnen- als buiten schilderwerk, maar wij hebben ook verstand van houtrot en de reparaties of deelvervangingen hiervoor. We bezitten zelfs de REPAIR CARE DRYFLEX certificatie. Ook voor stucwerk, behangen, pvc-trappen en onderhoud kunt u bij ons terecht.

Alles in een

All-in-one

Ons schildersbedrijf in Waddinxveen is all-in-one. Wij bieden zelf al verscheidene diensten aan en werken samen met een groot netwerk aan professionals in de nabije omgeving. In het bovengenoemde geval van de zonnepanelen laten wij gewoon onze elektricien komen die de zonnepanelen tijdelijk veilig kan verplaatsen zodat het schilderwerk aan bijvoorbeeld uw dakkapel zonder problemen gedaan kan worden. Na afronden van het schilderwerk worden de panelen natuurlijk weer veilig teruggeplaatst. Met ons schildersbedrijf in Waddinxveen nemen wij u de hele klus uit handen.

INNOVATIEF

Op de hoogte van innovatie

Wij vinden het erg belangrijk om op de hoogte te blijven van alle innovaties binnen ons vak. Wij zijn met ons schildersbedrijf in Waddinxveen bijvoorbeeld een van de weinigen die volledig stofvrij werken. Wij bewegen mee met de innovaties en bezitten de nieuwste technieken voor bijvoorbeeld het spuitwerk. Door ons succes hierin hebben wij een sponsorschap met FESTOOL Nederland waarin we andere bedrijven op de hoogte brengen en houden van alle nieuwe technieken rondom gezondheid, fijnstof preventie en nieuwe machines.

Neem contact met ons op

Als u heeft besloten dat u graag meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan plannen we samen een telefonisch gesprek in. In het gesprek bespreken we uw vragen en wensen. Samen plannen we een afspraak aan huis in om te kijken wat de mogelijkheden zijn. We houden van transparantie naar onze klanten toe, dus we proberen u dan direct een indicatie van de kosten te geven, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Gratis offerte