Schildersbedrijf Nieuwerkerk aan den IJssel

Samenwerking

Schildersbedrijf Nieuwerkerk aan den IJssel

Wij zijn hét schildersbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel dat u zoekt. Bij S.J. Smits Schildersbedrijf zijn wij namelijk volledig gecertificeerd en leiden wij onze eigen vakmensen op. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Ons schildersbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel weet als geen ander dat bij een schilderklus meer komt kijken dan alleen het schilderwerk. Daarom staan wij klaar om de hele klus voor u op te pakken.

Samenwerking

Alle diensten op een plek

Schilderwerk is meer dan een lik verf op de muur. Daarom bieden wij met ons schildersbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel een veelzijdigheid aan diensten aan. Zo kan het bijvoorbeeld nodig zijn om de muur of het plafond eerst te effenen door stucwerk. Of misschien wilt u uw binnendeuren van een nieuwe kleur voorzien, maar bent u bang dat u hiermee de omgeving van de deur beschadigd. Dat is voor ons geen probleem! Wij halen de deur eruit en zullen deze op onze locatie in de spuitcabine bewerken. Zo blijft uw huis stofvrij. Met ons schildersbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel kunnen we bij u komen schilderen, behangen, houtrot bewerken en zelfs PVC-bekleding voor uw trap aanbrengen. Bovendien werken wij samen met een groot netwerk in de nabije omgeving, een vast team van vakmensen dat voor u klaar staat om de gehele klus te klaren.

WIJ HOUDEN VAN ONS VAK

Echte passie

Onze passie voor het vak spat ervan af. Wij genieten van het werk en doen dit met een glimlach op ons gezicht. Wij geloven echt dat schilderen het mooiste vak is dat bestaat. En ons schildersvak staat nooit stil. Er blijven mooie innovaties komen, welke wij op de voet volgen. Zo zijn wij met ons schildersbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel bijvoorbeeld een van de weinigen die volledig stofvrij werken. Onze passie voor innovatie delen wij ook graag met andere bedrijven. Dit doen we door ons sponsorschap met FESTOOL Nederland, waarmee we andere bedrijven op de hoogte brengen en houden van de nieuwste innovaties als het gaat om bijvoorbeeld fijnstofpreventie.

WIJ HELPEN U GRAAG

Wij gaan aan de slag

Onze passie willen we ook graag voor uw project inzetten. Wilt u ons schildersbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel inschakelen? Neem dan gewoon even contact met ons zodat we door kunnen nemen wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Als u heeft besloten dat u graag meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan plannen we samen een telefonisch gesprek in. In het gesprek bespreken we uw vragen en wensen. Samen plannen we een afspraak aan huis in om te kijken wat de mogelijkheden zijn. We houden van transparantie naar onze klanten toe, dus we proberen u dan direct een indicatie van de kosten te geven, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Gratis offerte