Schildersbedrijf Gouda

Samenwerking

Schildersbedrijf Gouda

Een schildersbedrijf in Gouda vinden dat uw hele klus op kan pakken kan een zoektocht zijn. Maar zoek niet langer. Bij S.J. Smits Schilderbedrijf bent u helemaal aan het juiste adres. Wij zijn volledig gecertificeerd en leiden onze eigen vakmensen op. Hierdoor bent met ons verzekerd van kwaliteit. Ons schildersbedrijf in Gouda staat klaar voor al uw schilderklussen, maar ook voor het werk eromheen.

Samenwerking

Een veelzijdigheid aan diensten

Soms komt er bij een schilderklus meer kijken dan een lik verf op de muur. Denk bijvoorbeeld effenen van de ondergrond of het beschermen van de omgeving bij spuitwerk. Daarom bieden wij met ons schildersbedrijf in Gouda een veelzijdigheid aan diensten aan en zijn we bovendien flexibel om u van dienst te kunnen zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw binnendeuren voorzichtig verwijderen en meenemen naar onze locatie waar we ze in de spuitcabine spuiten. Na het drogen zullen we ze weer terugplaatsen. Op deze manier heeft u geen onnodig stof en viezigheid in huis. Ons schildersbedrijf in Gouda biedt diensten aan van schilderen en behangen tot het aanbrengen van PVC-bekleding voor uw trap. Daarnaast werken we samen met een vast team van vakmensen, een groot netwerk in onze omgeving van onder andere elektriciens en timmermannen.

INNOVATIEF

Vol passie en innovatie

S.J. Smits Schildersbedrijf is een schildersbedrijf in Gouda vol passie voor het vak. Wij gaan er telkens weer voor om onszelf te overtreffen en genieten van wat we doen. Onze klantvriendelijke houding en de glimlach op het gezicht zorgen voor een prettige samenwerking. Bovendien hebben wij een passie voor innovatie en hechten wij groot belang aan duurzaamheid. Wij besteden aandacht aan afvalverwerking, het tegengaan van verspilling en recycling van bijvoorbeeld spoelwater. Daarbij zijn ook nog eens één van de weinige schildersbedrijven die volledig stofvrij werken. Onze kennis en kunde geven we door ons sponsorschap met FESTOOL Nederland weer door aan andere bedrijven. Wilt u dus ook een passievol schildersbedrijf in Gouda in huis halen die van wanten weet? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op

Als u heeft besloten dat u graag meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan plannen we samen een telefonisch gesprek in. In het gesprek bespreken we uw vragen en wensen. Samen plannen we een afspraak aan huis in om te kijken wat de mogelijkheden zijn. We houden van transparantie naar onze klanten toe, dus we proberen u dan direct een indicatie van de kosten te geven, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Gratis offerte