Over ons

Over ons

Wij zijn S.J. Smitsschildersbedrijf

Wij zijn met S.J. Smits Schildersbedrijf gevestigd in Waddinxveen en werkzaam in regio Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in het schildersvak, waardoor u kunt rekenen op kwaliteit. In 2001 zijn we in het vak gekomen en vanaf toen hebben we de nodige ervaring opgedaan en de juiste diploma’s gehaald om in 2008 als bedrijf te starten.

Schilderwerk met een glimlach

Bij ons kunt u rekenen op schilderwerk met een glimlach. Wij geloven namelijk dat dit het mooiste vak is wat er bestaat. Wij hebben passie en liefde voor dit ambacht en brengen dat mee naar elke klus. Ons motto is dan ook: wij doen het goed of we doen het niet. Wij gaan niet voor minder, sterker nog: we gaan ervoor om onszelf telkens te overtreffen. De glimlach vindt u ook terug in onze klantvriendelijkheid. Wij hebben persoonlijk contact zodat we volledig aan uw wensen kunnen voldoen.

Gecertificeerd en innovatief

Ons bedrijf is volledig gecertificeerd. Aangezien ons vak niet stilstaat, wat betreft innovatie en technieken, volgen we ook constant bijscholing. We leiden onze vakmensen zelf op zodat we gegarandeerd kwaliteit kunnen leveren. En het innovatieve aspect van het vak vindt u ook terug in ons bedrijf. Wij zorgen ervoor dat we up-to-date blijven omtrent de nieuwste technieken in bijvoorbeeld het spuitwerk. Maar wij hechten ook groot belang aan duurzaamheid, afvalverwerking, verspilling tegengaan en de recycling van bijvoorbeeld spoelwater. Wij zijn ook één van de weinige schilderbedrijven die volledig stofvrij werken. Omdat wij op de hoogte zijn van alle technieken en innovaties hebben wij een sponsorschap met FESTOOL Nederland. Daarin brengen en houden wij andere bedrijven op de hoogte van nieuwe technieken rondom gezondheid, fijnstof preventie en de nieuwste machines en technieken.

Ons werk

Bekijk onze projecten

Neem contact met ons op

Als u heeft besloten dat u graag meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan plannen we samen een telefonisch gesprek in. In het gesprek bespreken we uw vragen en wensen. Samen plannen we een afspraak aan huis in om te kijken wat de mogelijkheden zijn. We houden van transparantie naar onze klanten toe, dus we proberen u dan direct een indicatie van de kosten te geven, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Gratis offerte