FAQ

FAQ

Wij zijn Heating Lines

Voordelen:

  • Vloerverwarming verbruikt zo’n 20% minder energie dan radiatoren omdat de cv-ketel geen hoge temperaturen moet leveren. Het rendement van vloerverwarming is dus zeer gunstig.
  • Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling die vertrekt vanaf de grond bereikt men sneller een comfortgevoel.
  • Verder is vloerverwarming volledig onzichtbaar. Hierdoor kan je elke ruimte maximaal benutten en zijn er meer muren vrij om kasten tegen te plaatsen. Ideaal dus!


    Nadelen:
  • Een van de grootste ‘nadelen’ van vloerverwarming is de eenmalige investering die wordt gedaan. De investering zit met name in het aanleggen en installeren van de vloerverwarming. Dit wordt veroorzaakt doordat het infrezen van de vloerverwarming arbeidsintensief is. Als alles eenmaal is geregeld, is het de investering 100% waard geweest!
  • Vloerverwarming verbruikt zo’n 20% minder energie dan radiatoren omdat de cv-ketel geen hoge temperaturen moet leveren. Het rendement van vloerverwarming is dus zeer gunstig. Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling die vertrekt vanaf de grond bereikt men sneller een comfortgevoel. Heerlijk om in te leven!

Gemiddeld genomen is de terugverdienperiode van vloerverwarming rond de 10 á 15 jaar, afhankelijk van het soort vloerverwarming dat je kiest.

Nee, dit is niet nodig. Heating Lines ontzorgt je volledig in alle taken.

Het kan weleens voorkomen dat er een water/elektraleiding wordt geraakt. De kosten hiervan bedragen €300. Uiteraard doen wij er alles aan om de risico’s zo veel mogelijk in te perken.

Staat je vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op via 06 – 30249419 of stuur een e-mail naar info@smitsschildersbedrijf.nl

Neem contact met ons op

Als u heeft besloten dat u graag meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan plannen we samen een telefonisch gesprek in. In het gesprek bespreken we uw vragen en wensen. Samen plannen we een afspraak aan huis in om te kijken wat de mogelijkheden zijn. We houden van transparantie naar onze klanten toe, dus we proberen u dan direct een indicatie van de kosten te geven, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Gratis offerte