Diensten

Onze diensten

Schilderwerk

Onze hoofddienst is natuurlijk schilderwerk. Naast het standaard schilderwerk doen we ook latex en lakspuitwerk. Voor decoratieve technieken draaien wij onze hand niet om. Onze specialiteit is polijst schilderwerk. Zo maken wij uw voordeur als een spiegel in een glanzende mirrorfinish, maar ons schilderwerk is natuurlijk heel breed. Zolang er verf op kan, voeren wij het uit. Denk aan het dek van een jacht of een kleurverandering van uw keukenkasten. Of bijvoorbeeld een unieke wandschildering op de kinderkamer. Oneindige mogelijkheden. Daarbij zijn wij erg flexibel. Kunnen uw binnendeuren bijvoorbeeld niet op locatie behandeld worden? Geen probleem, dan pakken wij ze in en nemen ze mee naar locatie, waar ze in onze spuitcabine worden gespoten.

Behangen

Naast ons kwalitatieve schilderwerk zijn wij ook gespecialiseerd in het aanbrengen van luxe design behang en glasweefselbehangen. Een ruimte kan helemaal tot z’n recht komen door de juiste schildering en behang. En net zoals schilderen vakmanschap vereist is het aanbrengen van behang ook een vak apart. Helemaal als het gaat om glasweefselbehang. Dit behang verstevigd de ondergrond en werkt scheur overbruggend.  Daarbij is het een duurzame keuze voor zowel nieuw als bestaande bouw.  

Houtrot

Bij reparaties zullen we het houtrot verwijderen en deze gaten opvullen. Mocht de rot het hout al te ver beschadigd hebben dan zal een (deel)vervanging nodig zijn. Bovendien denken we natuurlijk met u mee hoe u houtrot in de toekomst kunt voorkomen. Daarnaast zijn we ook REPAIR CARE DRYFLEX gecertificeerd om u de beste service te bieden.

Binnen- en buitenschilderewerk

Mooi schilderwerk maakt uw interieur helemaal af. En het mooie is dat wij u als binnen schilder het hele jaar van dienst kunnen zijn. Bent u toe aan een nieuwe kleur op de muur of moet het plafond nodig gewit worden? Dan komen wij u helpen! Wij kunnen met u meedenken over de juiste kleur voor de sfeer die u in de ruimte wilt. We zullen ook bespreken wat voor soort verftechnieken er gebruikt kunnen worden zodat de juiste structuur aangebracht wordt en het schilderwerk helemaal naar uw wens wordt.

Goed buitenschilderwerk beschermd jouw pand tegen alle weersomstandigheden. Natuurlijk kunnen we helpen met kleuradvies om uw pand de beste uitstraling te geven. Zo blijft de karakteristieke of moderne uitstraling van uw woning of pand behouden. Vertrouw op S.J. Smits Schilderbedrijf voor al uit buitenschilderwerk, dan bent u verzekerd van kwaliteit.

Pvc-trappen

Als u uw huis aan het opknappen bent is het belangrijk de trap niet over het hoofd te zien. Met nieuwe bekleding voor uw trap past deze weer helemaal in uw woning. PVC-bekleding is dan een heel goede keuze. PVC is slijtvast en daardoor een duurzaam product. Daarbij is het makkelijk te onderhouden en werkt het geluiddempend. Doordat PVC een kunststof is kunt u het design kiezen dat bij u past. Schakel daarom S.J. Smits Schildersbedrijf ook in voor uw pvc-trappen.

(decoratief) Stucwerk

Als er scheuren in de muur of het plafond zitten of als het oppervlak niet egaal is, is het nodig om eerst een pleisterlaag aan te brengen. Dit noemen we ook wel stucwerk. Stucwerk kan ook gebruikt worden om decoraties aan te brengen. Het voordeel is dat u met S.J. Smits Schildersbedrijf alles gelijk in huis haalt. Wij doen voor u het stuc- en schilderwerk. Wij bieden ook de prachtige optie van Italiaans stucwerk aan.

Onderhoud

S.J. Smits Schildersbedrijf biedt een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) aan. Dit plan start bij het eerste schilderwerk dat wij voor u doen. Na een, in het plan vastgesteld, aantal jaar zullen wij langskomen om te controleren hoe het schilderwerk erbij staat en om bij te werken waar dit nodig is. Na een volgend aantal jaar zullen we weer langskomen om (waar dit nodig is) opnieuw schilderwerk te doen. Het MJOP wordt opgesteld aan de hand van de staat van uw pand, onze kennis van het schilderwerk en uw wensen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de kwaliteit van het schilderwerk behouden blijft.

Behangen

Naast ons kwalitatieve schilderwerk zijn wij ook gespecialiseerd in het aanbrengen van luxe design behang en glasweefselbehangen. Een ruimte kan helemaal tot z’n recht komen door de juiste schildering en behang. En net zoals schilderen vakmanschap vereist is het aanbrengen van behang ook een vak apart. Helemaal als het gaat om glasweefselbehang. Dit behang verstevigd de ondergrond en werkt scheur overbruggend.  Daarbij is het een duurzame keuze voor zowel nieuw als bestaande bouw.  

Neem contact met ons op

Als u heeft besloten dat u graag meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan plannen we samen een telefonisch gesprek in. In het gesprek bespreken we uw vragen en wensen. Samen plannen we een afspraak aan huis in om te kijken wat de mogelijkheden zijn. We houden van transparantie naar onze klanten toe, dus we proberen u dan direct een indicatie van de kosten te geven, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Gratis offerte