Binnen- en buitenschilderwerk

Samenwerking

Binnen schilderwerk

Mooi schilderwerk maakt uw interieur helemaal af. En het mooie is dat wij u als binnen schilder het hele jaar van dienst kunnen zijn. Bent u toe aan een nieuwe kleur op de muur of moet het plafond nodig gewit worden? Dan komen wij u helpen! Wij kunnen met u meedenken over de juiste kleur voor de sfeer die u in de ruimte wilt. We zullen ook bespreken wat voor soort verftechnieken er gebruikt kunnen worden zodat de juiste structuur aangebracht wordt en het schilderwerk helemaal naar uw wens wordt.

Samenwerking

Buitenschilderwerk

Goed buitenschilderwerk beschermd jouw pand tegen alle weersomstandigheden. Natuurlijk kunnen we helpen met kleuradvies om uw pand de beste uitstraling te geven. Zo blijft de karakteristieke of moderne uitstraling van uw woning of pand behouden. Vertrouw op S.J. Smits Schilderbedrijf voor al uit buitenschilderwerk, dan bent u verzekerd van kwaliteit.

Neem contact met ons op

Als u heeft besloten dat u graag meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan plannen we samen een telefonisch gesprek in. In het gesprek bespreken we uw vragen en wensen. Samen plannen we een afspraak aan huis in om te kijken wat de mogelijkheden zijn. We houden van transparantie naar onze klanten toe, dus we proberen u dan direct een indicatie van de kosten te geven, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Gratis offerte