Diensten

Onze diensten zijn gericht op kwaliteit en duurzaamheid. Voor ons is het belangrijk dat u tevreden bent. De onderstaande informatie geeft u een impressie van onze diensten. Uiteraard is schilderwerk maatwerk en daarom stellen wij per project een persoonlijk plan op.

Interieur
Kleuren zijn de belangrijkste sfeermakers binnen het interieur. Door uw plafond opnieuw te witten en door te spelen met kleuren op uw wanden creëert u een compleet nieuwe uitstraling. Wij denken graag met u mee en geven u passende tips voor een optimale leef of werkomgeving waar u nog lang plezier van kunt beleven. Omdat wij alleen gebruik maken van top kwaliteit materialen hebben wij voor elke ruimte een geschikte en duurzame oplossing.

 

Behangwerk
U noemt het, wij doen het! Bij ons kunt u terecht voor alle type behangwerken. Van patronen tot 3D glasweefsel, niks is ons te gek. Met patronen en kleuren creëert u extra sfeer of speelsheid in een ruimte terwijl u met glasvlies  of renovlies een solide basis vormt voor mooie strakke wanden.

Exterieur
Door alle weersinvloeden heeft het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijf heel wat te verduren. Goed onderhoud is van essentieel belang en beperkt het risico op grote onvoorziene uitgaven. Juist door goed onderhoud te plegen voorkomt u bijvoorbeeld houtrot! Ook de uitstraling is natuurlijk van groot belang en zorgt ervoor dat uw woning of bedrijfspand weer straalt. Het effect van goed onderhoud betaald zich terug bij bijvoorbeeld de verkoop van uw huis. Zakelijk gezien zal een klant eerder binnen stappen in een fris ogend pand dan een vervallen pand. Een hoop voordelen dus! 

Onderhoudsplan
Graag adviseren wij u vrijblijvend over het onderhoud van het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand. Samen met u is het mogelijk om een op maat gemaakt onderhoudsplan op te stellen. Op deze manier zorgt u ervoor dat er geen omkijken meer is naar het onderhoudswerk! Een heerlijk gevoel toch?

Houtrot herstel
Wanneer er houtrot wordt geconstateerd hoeft dit niet te betekenen dat alles moet worden vervangen. Vaak kunnen wij het probleem gericht oplossen en dat scheelt in de kosten!